Loialitate și fidelizare

Obțineți recompense pentru că sunteți un client apreciat.

Facem foarte ușor pentru comercianții verificați să configureze programe de fidelizare a clienților, astfel încât să vă puteți bucura de avantajele imediat.

Au dispărut nenumăratele carduri de loialitate pe care parcă le-ai lăsat întotdeauna acasă când ai nevoie de ele.

Fie că este vorba de scheme de puncte, reduceri pentru studenți, cupoane sau alte sisteme de fidelizare, le aveți pe toate într-un singur loc și gata de utilizare.

Când vizitați un comerciant verificat, vă vom anunța, de asemenea, cu privire la orice ofertă care rulează în magazin, astfel încât să nu pierdeți niciodată o ofertă pentru produsele dvs. preferate.

Un client fericit este un client fidel.

Recompensați-vă clienții valoroși cu programe de fidelizare personalizate, cupoane dinamice personalizate și multe altele.

bankIO Merchant Dashboard face foarte ușor să configurați o mare varietate de scheme de fidelizare, campanii și alte evenimente speciale în magazin sau evenimente online, precum și oferă informații valoroase despre performanța acestora.
 
 

Feedback-ul este totul.

Obțineți acces la recenzii și feedback-uri verificate ale clienților , astfel încât să puteți reacționa rapid la potențiale probleme și să îmbunătățiți în permanență satisfacția clientului.
 
 

Product Recommendations Screenshot
Rewards Screenshot
Shopping List Screenshot
Warranty Screenshot